Kwaliteit

Sinds het begin van Ysacare Kraamzorg hebben de kraamverzorgers veel ervaring opgedaan met het helpen en adviseren van moeders. Verreweg de meeste cliënten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze zorg. Alle medewerkers zijn gediplomeerde vakmensen, die een passie hebben voor de kraamzorg.

Ysacare Kraamzorg is een gecertificeerd kraamzorgbureau. Zo heeft ons bureau het HKZ-keurmerk, het bewijs dat wij kwalitatief hoogstaande zorg leveren. Het bureau voldoet aan alle eisen die worden gesteld vanuit de zorgsector en de overheid. Daarnaast hebben wij het Borstvoedingscertificaat van WHO en UNICEF, dat aantoont dat de kraamverzorgers op dit gebied de nodige kennis in huis hebben.

Daarnaast is het hele team van Ysacare Kraamzorg erop gericht om de kraamzorg continu te verbeteren. Dit doen we door goed te luisteren naar de feedback van cliënten en ook door middel van bijscholingscursussen op het gebied van borstvoeding, bijvoorbeeld. Zo garanderen wij een prachtige kraamtijd voor de ouders.