Kraamtijd

In de periode na de bevalling, de kraamtijd, zorgt de kraamverzorger voor een zo aangenaam mogelijke periode. Bij Ysacare Kraamzorg weten de verzorgers precies welke werkwijze het beste bij jouw situatie past.

De bevalling is een bijzondere gebeurtenis, maar het vergt veel energie. Daarom ondersteunt de verzorger jou met huishoudelijke taken als stofzuigen, dweilen of het verschonen van het babybedje. Ook is het geen probleem om een boodschapje te doen of om een maaltijd te bereiden.

Verder helpt de kraamverzorger je met alle vragen die je als moeder kunt hebben. Denk hierbij aan vragen over de borst- en flesvoeding, het slaappatroon en de verzorging van het pasgeboren kind. Zij hebben de nodige kennis in huis om jou vakkundig advies te geven. Bovendien kun je de verzorger altijd bereiken als je een vraag hebt.

Dankzij de deskundigheid van de kraamverzorger kun je onbekommerd genieten van de eerste dagen van je kind. Ysacare Kraamzorg stemt de benodigde zorg af op de situatie, want iets als een standaard zwangerschap bestaat niet. Deze periode kan voor het ene gezin heel anders zijn dan voor het andere. Het streven is om voor de hele kraamperiode dezelfde kraamverzorgster in te zetten.

Na afloop van de kraamtijd kun je met de behulpzame adviezen van Ysacare Kraamzorg de zorg van het kind op je nemen.